liten uppdatering

ville bara säga att jag fått en ny mobil, :)
hehe vill inte sga nå mer men vill ni veta vilken mobil jag fått får ni kommentra ;P hihi
/tutulippen.

P.S vissar en bild på den i nästa blogginlägg ;)

Jävligt Irriterad 20110822

Hej, fick typ för en timme sedan reda på att vi började skolan idag, förmodligen visste alla om det men jag var så självsäker på att vi skulle börja på onsdag den 24:de :/.

Men ajja är klar med typ allt nu, alltså kläder för imorgondagen, väskan, behöver bara en kalender som pappa sa att han hade sett ;).. Tror nog att det var allt ;D

Okej men nu ska jag gå o sitta vid tvn lr datan får se blir nog både ;P

Ajja bloggar nog mer imorn om jag kommer ihåg ;P

XX /tutulippen

en låt artist: Adele

:D

20110817

Hej, idag har jag varit med en kompis som heter Elin Svedlund, schysst tjej ;)
Vi har typ bara varit hemma hos mig, o det var hemma hos min pappa.
När hon kom hit satt vi o kollade lite på tv typ bl.a "New Zealand´s Next Top Model", o som ni vet är det en av mina favorit program ;D.

Sen gick vi ner till en mataffär här i närheten o köpte lite som saker som bl.a är ballerina kladdkaka, MUMS ;P.
Sen när vi kom hem fr. affär´n så satte vi på en film som hon hade kollat på för 1 lr 2 årsen, kom inte riktigt ihåg :P hiihi, o jag sett detta år ;), drygt 5ggr, I think :/.

Men ajja ..

Hon åkte hem m. buss kl 17.35, typ men bussen kom inte för kvart i, FAIL! D:

Men nu ska jg fortsätta med det jag gjorde förut .. Att sitta o kolla på YT ;)

Hejdå o har det så bra//TUTULIPPEN

20110810

Hej!
Har inte bloggat på sist så mycket för att jag varit hon mamma glömde min laptop o hemma hos pappa.
Och jag har inte den orken att vänta en hel dag på mammas data för att det ska "flyta på" som en normal data :O.
Men aja nu gör jag det iaf ;).
Tänkte blogga lite för att kunna berätta att jag på fredag ska vakna ganska så tidigt för att jag  min pappa ska åka till Hudiksvall, ni kanske undrar vad jag ska göra i Hudiksvall lr vem jag känner där.. Okej då ska jag berätta det för er..
För att det ligger till så här, min pappa jobbar i Hudiksvall, o jag har fått 2 förfrågningar om att följa med dit.. Men igår la pappa till att han slutar tidigare den dagen jag kanske skulle vilja följa med o då sa jag: Ja, vad kult. för att då åker jag för det första till en annan stad o för det andra så får jag se annat folk än bara det så kallad "Sundsvallfolket", lr kanske inte :P, ajja men iaf så kommer jag åka med pappa på fredag :), längtar!;D
obs. om det är någon i sundsvall som har varit där lr är därifrån, kan ni då skriva i en kommentar, vilka affärer ni gillar lr har gått på o tycker att de har bra saker vad som helst; kläder, smycken, skor, o kanske till och med väskor. För att jag tycker mycket, mycket om väskor o det fick några av mina vänner reda på, på det här sommar lovet ;P hiihii.
O i helgen ska mamma firas Happy B-dag MUM :)
Bloggar kanske lite när jag är där, men får se bout that ;).
Skriver kanske mer idag om you gays har tur ;P, hörs då ;D

20110804

Hej på er!

Idag vaknade jag med ett ganska stressande humör pga min kompis från ulånger, Jennifer Westin, har kommit till Sundsvall för att vara med mig.
Så idag ska vi vara med varandra en hel dag, lr ja hela dagen, o vi ska gå på birsta o shoppa lite ;), ska bli suuuper ;D, i´m SO exited :D.
HEHE!! ;P

Har har funderat på vad jag vill köpa o jag kommer nog köpa tröjor, o långarmade tröjor ska försöka att inte köpa nån väska med det kommer att bli svårt, men får se om det blir det lr inte ;).

Just det jag ska få en ny mobil snart, berättar mer om det när jag fått det o då kommer bilder också ;), längtar ;D
...
Har mycket att längta efter ;P. men skriver mer när jag kommit, vi kanske åker hem till mig när vårt shoppande är klart ;), skriver då isf ;)
HÖöres snart //TUTULIPEN <3

RSS 2.0