Tjena!!:)

Igår åkte jag till donken med pappa när han kom hem från jobbet.
Sen släppte pappa mig hos mamma o det vart att mysa framför tvn den kvällen ;).

Sitter just nu på en laptop som pappa använde i vintras, så exited pga det ;P.. Och hoppas på att pappa kanske kommer att ge denna till mig för jag är jätte sugen på att ha en laptop just nu pga jag vill.. Lr jag har tänkt på att börja skriva lite historier/berättelser, som jag själv tänker ut/hittar på pga av att jag tycker att det är kult ;).

Ajja..
Men ikväll tänkte jag tvätta lite kläder men det kommer nog inte bli jag som gör det, jag kommer nog fråga mamma om hon kan/vill lr ja.. Typ orkar :P, hehee

Men nu ska jag gå o fråga mamma o sen kanske lyssna på lite musik ;)
Skriver kanske lite senare lr imorn när jag har tid ;)
Hejdå


20110729


20110728


Har inte bloggat på nå dagar nu men det är bara för att jag inte riktigt orkat.. Men suttit vid datan har jag ändå gjort ;P hehe.
Idag kommer det ng inte hända så mycket kommer kanske gå ut en stund, bara för att, kanske jag promenarar till Fläsian ;).
Imorn ska jag iaf förhoppningsvis va med Elin Svedlund o då går vi antingen till stan lr till birsta ;).

Just det jagska ringa till tandläkaren efter har bloggat klart o beställa en tid :S.
Som de flesta andra människor inte vill gå till tandläkaren så är jag som dom men det enda jag inte gillar med tandläkaren det är att få banansalvan.

Jag kom ihåg att varje gång jag skulle ditt sa jag att jag inte ville ha den där äckliga banansalvan o dom sa okej då ska vi inte ta den, men sen när tandlärar besöket nästan var över så satte jag mig upp o var på väg att ställa mig upp.. då sa hon asså tandläraren: "Vi är nästan klara nu, vi ska bara lägga din lite banansalva.
Och då tänkte jag alltid att jag bara kanske skulle kunna springa där ifrån, men nää, jag lät de sätta på den D:.
Och sen en dag när jag skulle din igen så sa jag: Jag kommer inte låta er sätta på den där äckliga salvan så det så.

.. Men utan att bry sig om vad jag sa så la dom dit det ÄNDÅ .

OOJ, vad långt det blev oops
men aja nu ska jag gå o ringa tandläkaren :/

XX Tutulippen ;)

20110725

Hej!
Tänkte börja med en ny rubrik ;), en mycket enklare en.
Om ni inte förstår så tänkte jag bara skriva vilket datum det är i det blogginlägget jag gör just då.. Smart va?! :)
Ajja idag har jag bara varit hemma o kollat på tv, ätit frukost vart en dubbel-macka o ett glas vatten med is i om ni undrar :P.
Sen har jag bara suttit vid datan på FB, o några sek på MSN o varit inne på Youtube också :).
Men snart efter jag bloggat så kommer jag att gå tillbaka till tvn ;), och kolla antingen kanal 3, 5 eller MTV wooho :P.
Och min pappa kommer också komma hem snart från jobbet sitt. Men ajja nu ska jag gå och se vad som finns på tvn ;).
So See You Later Alligator



Tutuulippen

Hej på er!! :)

Jag har inte bloggat på länge känns det som, men det är bara för att jag var hon mamma över helgen o hon har en väldigt seeg data så jag tänkte passa på nu ;).
Det ha inte hänt så värst mycket de senaste dagarna, men jag har kollat på tv på kanal 3.
Och där har de börjat visas: Britain´s Next Top Model som jag kollat på idag också för att det är det en av de bästa o roligaste porgamen som finns.
obs. om ni också kolar på "The Next Top Model", skulle det vara kult att veta vem av deltagarna ni tycker borde/ska vinna, vi kanske tycker likadant ;P.
Har inte så mycket mer att tillägga ... Nu är det iaf xakt 1 månad kvar av sommar lovet, så jag ska göra så mycket saker jag bara kan för att inte sakna så mycket av ledigheten av sommarlovet lika mycket. ;D
Det här är Leighton Meester, som spelar Blair Waldorf i serien Gossip Girl. Som Jag löööve

Gossip Girl

Detta är ett avsnitt av ett program jag alltid tittar på när det går, .. XOXO Gossip Girl ;).
Skriv in detta på youtube.com i sökfältet: http://youtu.be/ikVnQxiKD5U
XOXO tutulippen <3


Heeej!! :)

Har inte bloggat på ett tag pga var hos mamma typ hela helgen o nårga dagar mer. , o hon har vääääärldens segaste data o jag bara orkad inte vänta på att den skulle starta internet så det blev ingen bloggning då :(, buhu :P.
Var på gatufesten i onsdags med mamma o såg artister som Jason Derulo, Danny (inte nån höjdare enligt mig) ;/ o nån som jag har glömt namnet på :S, hehe men det var som ""I Dream Come Throw", för mig det var första gången jag sett honom i verklighet så jag är snart nöjd ;P, nu är det bara kvar en artist ... trummorna tack ;) .. JUSTIN BIEBER!! wohoo ;D.
men nu ska jag gå o va med my father ´n´ uncle ;)
men innan ni går vill jag att ni ska njuta så tryck på play och sen kommentera om vad ni tycker om honom o om ni var på gatufetsen i onsdags i Sundsvall, kommentera då om det var den har sången han sjung lr om det inte var det så skriv vad den hette så får ni hör den i nästa blogginlägg ;), okej :) .. Tryck play/enjoy/coment ;)
Höres tulippen <3

RSS 2.0